Научи да купуваш паметно!

Добредојдовте на страната наменета за ЕДУ КАРТА. ПРВА македонска картица за попусти и поволности!

Еду Карта 249 денари

Нарачај
edu karta

Еду картицата е создадена со цел да им овозможи ПОСТОЈАНИ попусти и поволности на сите студенти, ученици и подучувачи. Зад истата стои слоганот НАУЧИ ДА КУПУВАШ ПАМЕТНО!

Еду картицата ќе ви овозможи попусти 5 до 20 проценти и повеќе на различни услуги ширум Македонија како локали за исхрана, спортски сали, кина, дискотеки, кафе барови кои ќе можете да ги користите во текот на цела година. Следете не, за да би можеле да ги дознаете местата каде што обезбедивме поволности за ВАС.

Има на фирма Категорија Град Попуст
Култура - Издавачка куќа Едукација Скопје 15%
Книжарница ТРИ Едукација Скопје 10%
Клуб Матица Едукација Скопје 13%
Пивница Стар Град Кафе барови Скопје 10%
Винотека Teмов Кафе барови Скопје 10%
Драма Кафе Бар Кафе барови Скопје 20%
Арт Центар - Картинг центар Забава и Рекреација Скопје 10%
Училиште за странски јазици Friends Едукација Скопје 10%
Rapsody Travel Патувања Скопје 10%
Лезет Ресторани Скопје 10%
Момент Мал Едукација Скопје 20%
Арт Соломон Убавина и здравје Скопје 10%
Fiorangelo Шопинг Скопје 10%
Che Кафе барови Скопје 10%
New Nutritionism Убавина и здравје Скопје 20%
Реал Аикидо Нико Спорт Скопје 10%
Кинотека на Република Македонија Забава и Рекреација Скопје 50%
Боречки клуб Тhe Strongest Спорт Скопје 10%
Kинески ресторан Star Ocean Ресторани Скопје 10%
Dominos - Pizza Исхрана Скопје 10%
Интеркултура Едукација Скопје 10%
Хостел Hi Скопје Сместување Скопје 10%
Аккра Едукација Скопје 40%
Перална за алишта Фрешко Убавина и здравје Скопје 15%
Фриго Шоб Фото и техника Скопје 10%
Белисимо Кафе Кафе барови Скопје 20%
Фото студио Бимбо Фото и техника Скопје 15%
Книжарница Дениција Едукација Битола 10%
Креативно Студио Преплет Шопинг Скопје 10%
Kaфе бар Бастион Кафе барови Скопје 30%
« 1 2 3 4 5 »