За Подучувачите

Ако имате искуство во давање на приватни часови и сакате работа со луѓе, потребни сме ви токму ние. Регистрирањето на сајтот и поставувањето на Вашето портфолио е промотивно бесплатно.

Регистрирај се како Подучувач Премиум Пакети
professor

Информации за подучувачи

Ако имате искуство во одржување на приватни часови и сакате работа со луѓе, ПОТРЕБНИ СМЕ ВИ ТОКМУ НИЕ!

Регистрирањето на веб страната и поставувањето на Вашето портфолио е ПРОМОТИВНО БЕСПЛАТНО!

Веб страната www.danaucime.mk ќе се потруди со својата база на подучувачи да ја опфати цела Македонија. Ако сакате да одржувате приватни часови од некоја област или предмет, не чекајте, искористете ја можноста да ни се приклучите!

Доколку барате дополителна работа која овозможува флексибилно работно време, пријавете се на веб страната www.danaucime.mk и дадете свој придонес за постигнување успех во учењето.

Можете да заработите на различен начин:

  1. Лесен и практичен начин да најдете нови ученици. Самата регистрација на веб страната www.danaucime.mk Ви овозможува во рамките на вашиот профил,  да ги поставите сите информации важни за Вашето претставување - квалификации, искуство, слики, начин на работа и слично.
  2. Самостојно одлучувате за висината на цената за различни предмети и различни нивоа.

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ за на брз и ефикасен начин да дојдете до нови ученици. Ќе Ви помогнеме да најдете ученици кои живеат близу Вас, а нашиот систем на бодување ќе Ви помогне да изградите солидна репутација како добра подлога за Вашата идна работа.

НОВИ ПОДУЧУВАЧИ

Доколу сте нови во оваа дејност и до сега не сте имале искуство во одржување на приватни часови, ДОБРЕДОЈДОВТЕ на нашата веб страна!

Кога го поставувате Вашиот профил на страната, обрнете внимание на тоа добро да размислите пред да се одлучите по кои предмети би давале часови. Истото е исклучително важно бидејќи и на Вас не би Ви било во корист да се пријавите за некој предмет за кој немате доволно знаење и притоа да оставите лош впечаток на учениците со кои ќе соработувате.

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ УШТЕ ДЕНЕС!!!